I sydafrika!

Heeeej, nu har jag antligen fatt tag pa en dator. Min kusin har en, men den ar helt fucked up. Internet fungerar inte som det ska, ja ingenting fungerar. vet ens inte om jag kommer kunna publicera detta inlagget.
Ah, har ar skitvarmt och skont. Har precis last folks bloggar dar dem skriver om hur dem ska fira jul. Sjalv ska jag ligga pa en strand i Durban, mammas moster har sommarhus dar. I johannesburg ar det ssaaaaa satans fint. pa dem stallena jag har varit pa iaf.. husen har ar som slott. hollywood hus skulle man kunna kalla dem. langtar inte hem ett dugg. dessutom sa ar jag typ blond nu.. solen har blekt mitt har riktigt mycket. och jag vill inte vara blond.. tycker inte om den fargen pa mig.. dumma solhelvete. har brant mig ocksa, pa ogonlocket, riktigt snyggt ar det. det har svullnat upp sa jag ser inte normal ut. men det gar val over.

inatt var vi pa johannesburgs hetaste nightclub. och jag kom in, wow.. hade askul, fick en full kusin som skulle kora oss hem, var lite radd och var nara pa att saga att jag ville kora hem, bara hon visade vagen, men det fick jag inte ifall polisen skulle stoppa oss. sa hon korde hem och det enda jag sa var : stay on the road!
my god. jaja, vad ska jag mer saga... jo, jag har ont i flabben av all engelska, pratar typ bara det har med dem. vrider sonder tungan ju. nej, nu ska jag lagga mig vid poolen och sola vidare, MED SUNPROTECTION! sen ska vi ut och festa idag igen. och i overmorgon aker vi till durban!

ha det bra i kalla sverige, pusshejs.

Nu har hon gått hem..

Iih! Blev jätteglad när louise kom hit! Hon & mamma mobbade mig för att jag är fet, hahaha och för att jag borde gå ner i vikt! OKEJ, så.. i afrika ska jag banta ner mig. Så ni vet, så ska ni få se! Och så kommer du säkert komma hem ännu smalare från thailand. men det är lugnt, du är ju modell! du ska vara smalare. Det roliga är att mamma också är med på att banta ner sig, haha. Så sjuka vi tre är alltså.. jaja, nu har lållan min gått hem! Vi ses inte förren januari. mih, men det ska vi klara.

image28

Just ja,

Jag kommer inte ha med min mobil, så det är ingen idé att ringa eller smsa.. kommer ju ändå inte kunna svara. Så ni vet! Blir så satans dyrt om jag tar med den. Får heller inte för mamma, så det spelar ingen roll!


image27

Ett bra tag sen!

Oj oj oj, jag har ju inte skrivit på skitlänge! Typiskt mig, men jag har haft fullt upp och har det fortfarande! Åker på måndag ju. Ska bli så otroligt skönt, att få leva i lyx i 3 veckor. Fira nyår på stranden, eller vad sägs? Får se hur det blir, kanske finns något mysigare ställe än stranden. När jag kommer hem börjar jag nog jobba vartannan helg kl 6 båda dagarna. Det jag har tänkt på mest nu är att ägna mer tid åt Louise, Anna, My, Linda & Malan. Ni har känt er helt avskalade nu sen somras, och jag vet.. dumt av mig! Men så blir det ibland, Louise.. du ska ju veta att du är och förblir min bästa vän. Utan tvekan <3 Och ni andra är också nära <3
Så, idag ska jag packa smått är det tänkt, sen ska jag slöa hela dagen. Imorgon efter jobbet ska jag packa klart, sen kommer Fisz, så ska vi se på film & så ska hon sörja för att jag åker d; haha! Hon ska också få sina julklappar. Och ja, sen ska jag slänga mig i sängen, ska upp vid 2- halv 3.. så det blir en kort dag imorgon.



image25image26


Äntligen fredag!

Dagen vi alla går och längtar efter! Eller, jag brukar gilla söndagar rätt så mycket också!
Slutade redan runt 12 idag, trés bien.  Mamma & pappa leker läkare här hemma. Säger att jag inte får överanstränga mig eller stressa denna helgen för att inte må så dåligt som jag gjort nu dessa två dagar. Dock måste jag erkänna att jag inte är duktig alls på att stressa ner.. inte alls. Och lika dålig att sluta irritera mig över småsaker. Inte bra för mig ju..
Jaja, datorn gör ju mig inte mindre stressad och avkopplad precis, så jag ska lägga mig i vardagsrummet i den feta soffan och bara njuta av att vara ledig! Ah, är ensam hemma också, riktigt skönt. Helt tyst i hela lägenheten. 

pousshejs

Långhelg!

Varit ledig från skolan sen fredags, börjar imorgon 12.40! Skönt ju.. sen blir det hem & plugga lite frivilligt.
Är fortfarande jätterädd för att flyga och 10 timmar på ett plan gör det ju inte mycket bättre? Maaah, kommer krama sönder mammas hand. Men det får hon tåla, annars kommer jag sitta där och gråta. ( ja, så rädd är jag ).
Men äh, det är faktiskt farligare att åka bil!

do you love me? oh do you love me? would you show me? God, i hope..

Bilden nedan, en kul grej!


image23

RSS 2.0