Brottning.

Ja, av någon anledning brukar jag alltid skriva hormail istället för hotmail & irriterar mig sedan för att jag inte kan logga in någonstans. Där måste sitta en liten djävul på min axel ibland..
Idag var idrotten bäst, vi hade lite man mot man lekar, och istället för att göra som man skulle så hade jag & fia lite brottning vilket var väldigt roligt, hahahha. Vi är rätt skadade i hjärnan, men man blir ju som man umgås.
( skämt )

Imorgon är det tyskaprov, samt öppet hus. Så ni som är intresserade av att hälsa på oss i annexet högst upp på vinden hos isbjörnen kan ju komma! Om ni ens hittar, jag vet själv inte vart det ligger. Haha.. 17- 21 . .
Pooouws.

I don't know why

Ibland undrar jag för mycket, varför tänker min hjärna ens ibland? Kan man bara inte klicka på någon knapp, som aktiverar & inaktiverar hjärnan. Hade varit rätt bra just nu iaf, att inaktivera den alltså. Men vad tråkigt egentligen.

Man kan slicka golvet & fönstret i mitt rum så rent det är. Dock är fönstret mammas förtjänst, annat mitt. Vill köpa nya sängkläder, dem jag har här hemma nu är så tradiga! Osmart av mig att inte slinka i någon sängaffär i stan & köpa några nya igår när jag väl var i stan. Kan inte bestämma mig om jag ska läsa eller se på tv..
Eller nä, nu slog det mig, jag ska duscha, smörja in mig & sedan krypa ner i sängen med någon bok, blir en tidig kväll för mig medan min bror ska sitta och se på basket till 00. inatt. Sånt orkar inte trötta jag.
Ser fram emot veckan, är ju lediga på fredag för att vi har öppet hus på torsdagen mellan 17- 21, kom kom kom!
Och jag åker om tre veckor, längtar riktigt mycket, men på ett sätt inte alls. Vill inte lämna alla jag tycker om här i tre veckor, kanske dem inte bryr sig om jag åker! Men det finns ett fåtal personer som jag inte vill åka ifrån! <3 Är rädd att mycket ska hinna förändras på tre veckor, sånt vet man aldrig. Men nu ska jag ju inte vara pessimistisk, får bara en klump i halsen..


/ M



yeah.

Fixat & haft mig med klassbloggen, har försökt få rätt på en sån musiksak, men den vill inte riktigt som jag vill!
Denna torsdagen har för övrigt varit asbra. Snart ska jag & mammse till gymmet & träna. Bränna lite fett!

Ha det kalas, pusshejs.

Torsdag = Snart helg

Usch vad jag är trött & tanken på att mentorseleverna till jonas ska stanna en liten stund efter 2 då vi egentligen slutar får mig att bli ännu tröttare. Jag som bara vill heeeeeem! Men men, får hoppas att det går snabbt. Haha, det där med klassbloggen har ju funkat bra än så länge! Jag menar, den bloggen har fler läsare än min egna lilla fjuttblogg. Och även om jag hade skrivit mer i denna så tror jag inte att fler hade läst den faktiskt ;p
Nu måste jag fixa mig & äta frukost. kissss.


Min klass alltså..

Haha, så har vi skaffat en gemensam blogg! SPXD.blogg.se!
Rätt så kul om jag får säga det själv..men fan vad mycket man kommer missa om man inte läser den på en dag.  Idag har jag bara pluggat, ah..fick tyskaprovet flyttat en vecka, så sjukt bra! Så nu finns det inget mer för mig att plugga på denna veckan, riktigt skönt. Är klar med den urtråkiga italienskan också. ( FICK MVG PÅ MITT FRANSKA PROV, YES YES YES YES )
Imorgon efter skolan blir det film med Niklas ponken. Och inombords ska jag fira denna veckan för att jag inte har något plugg och börjar jobba kl 8 hela helgen. Just ja, ska fika med Anna på onsdag också.
Ska läsa igenom naturen en gång till, sen ska jag sätta lås på boken.

tschüs!

Söndag!

Sitter hos niklas & ska äta om ett tag, muuums. Kalkon! han är & duschar nu så jag snodde datorn ett tag.
Är ganska trött, men det var värre igår. Slutade runt ett på jobbet idag.. jisses, dem satte upp julgranen där utanför redan nu. eller, det kanske inte är så tidigt, den ska väl vara uppe till första advent.
haha, mamma har börjat få panik inför sydafrikaresan. men jag försöker lugna henne.. " åh, vi måste ha det & vi måste ha det " ...
denna veckan blir det fullt upp i skolan och nästa är vi lediga på fredag, riktigt skönt.
aaargh vad han är seg.. eller nä.. hahaha, nu hör jag honom sjunga.
hejsvejs.

cut cut cut

Men tja! Det var ett tag sedan jag skrev känns det som. Många som klagar, haha.. kanske ska bättra mig? Eller det säger jag iofs varje gång, men jag skriver lite då jag får tid.. som nu! Har jobbat sedan sex idag, var riktigt trött imorse. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Sen har jag klippt mig också, fem cm.  Men jag ser ingen skillnad, är väl inte meningen heller, bara det ser lite fräschare ut. Fick min lönelapp idag också, gott gott!
Idag ska jag plugga för det hinner jag inte imorgon, ska jobba & sen på middag till N. Kommer säkert bli trevligt.
Orkar inte skriva mer nu!

Förresten, tack för igår!
pouws.

Trötta måndag.

Jag är riktigt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men sova får jag inte för då kommer jag inte kunna somna ikväll. Ändå gick jag och la mig tidigt igår? Oh, ja.. har sovmorgon imorgon!
Skolan idag har varit rolig, förutom tyskan där jag&julia först inte fattade ett smack av vad vi höll på med, men nu börjar det sätta sig lite, för min del iaf d; Vad händer idag? Jo.. vad brukar jag göra på min fritid. Just det, plugga.. så kul! Har alltid tusen saker som ska göras.. ska bli skönt med afrika om EN månad på lördag!
Ska äta spaghetti nu, mumma. pouss.

I can be your hero, baby.

What a lovely day! Haha, höll på att skriva dag. Började dagen med att jobba från 06-12.30..gick riktigt bra tyckte jag och vill ni läsa om Marija så har jag det på min bilddagbok; shortiie.
När jag kom hem duschade jag, sen har jag gjort världens snyggaste manikyr! Eller jag tycker den är världens snyggaste, sen vad ni tycker skiter jag i d; Hoppas att den håller länge också, annars är det ju inte kul. Borde öppna en nagelstudio, säger mamma, men fan heller, haha jag har större planer än så! Fast det hade ju varit rätt kul, men nej! Ska snart äta thaimat, riktigt mums. Sen ska jag läsa lite franska, eller be min kära moder förhöra mig lite? Fast hon kommer nog ändå inte göra det! Egentligen borde jag väl inte fråga henne, sånt ska jag ju kunna göra själv när jag är 17 ^^.  Njae, nu ska jag se om maten är klar! tjöss.  

Mysigt med snö?

Ja, det hade det ju varit om det inte hade börjat hagla. Dock ligger det fortfarande lite snö här ute på gräsmattan, men den börjar försvinna..
Imorse började jag jobba halv nio, väldigt skönt för trötta mig, som är ännu tröttare nu. Efter jobbet satte jag mig på Wayne's och pluggade någon timme. Kom hem för ett litet tag sen, ska hoppa in i duschen, på med myskläderna & fortsätta plugga, blir nog en hemmakväll för min del idag igen. Är det nåt så bara ring!

Destiny and choice..

Skön & slapp dag i skolan, blev klar med det man skulle på engelskan.. och ja, annars har jag bara haft tyska & franska som inte har varit så ansträngande.
Måste dock läsa lite franska idag ändå och fortsätta med matten, är ju klar.. men det var rätt så kul med statistik- än så länge. Kommer väl något mindre kul sen.  Jaopp, har fått två basketbiljetter från min bror, till imorgon. Hum, ska jag gå? Eller ska jag göra nåt annat? Beror ju på om något dyker upp, men jag har mina små planer i huvudet ändå så! Resten av helgen blir jobb = earn some money! Naaajsh, ska spela lite gura innan jag ska läsa franskan!

köss.

Dålig uppdatering - igen.

Ja, mitt liv kretsar inte bara kring datorn & bloggen, tack gud för det. Men eftersom folk så gärna vill läsa min blogg så måste jag ju för deras skull skriva nåt litet! Haha.. det är typ 2 som har klagat, men ni räknas ju som många för min blogg.
Tyvärr har jag inget intressant som jag vill dela med mig till er idag, iaf inte på bloggen! Så ja, det blir väl bara att skriva att jag har haft en bra dag och ska ner i stan imorgon efter skolan & lyxa mig lite.

adjöss.


image17


I skolan med Linda!

Sitter här med min pölse & lyssnar på red hot chili peppers, mumma. i love u.
det var till linda alltså.

ska gå igen!


The sound of silence.

Åh, hela jag är sammetslen nu efter mitt sköna bad med peeling! Någon som vill komma & kramas? Skämt å sido. Sitter och äter pepparkakor & clementiner, mumma, GE MIG JUL. Okej, jag kommer inte vara hemma på tre veckor då, men lite julfirande i Sverige ska jag nog allt fixa. Typ då vid Lucia? Haha.. väl tidigt, men jag åker ju den 17e! Ska bli skönt att komma iväg, men jag kommer säkert längta hem! Ska bada & njuta av värmen, dock inte solen! Eller det med, men inte så.. ligga & steka eller sola. Jag kommer hem med den färg jag får d;
Nu ska vi snart äta middag, lax.. enda firren jag äter.


kiiiiisszzz.

image16

To be with you.

Jobbat från sex till ett idag, rätt mycket folk faktiskt. Men det gick bra ändå! Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske tar en fika på stan eller går ut & äter om något är öppet, är ju röd dag, men det mesta har väl öppet ändå?
Är lite sugen på bio, men vafan, då får någon bjuda mig. Jag är snål med sånt mög! Kläder & smink kan jag dock lägga tusenlappar på, men det är en annan sak!
Ska ta mig en dusch, sen får vi se.

Ingenting

Ja, om ni kanske har kollat min bilddagbok; shortiie så kanske ni läste att jag hade en bra dag igår och jag tänker inte skriva mer om den. Ni kan läsa om idag också!

Imorgon jobbar jag inte, så jag ska ta det lugnt hela dagen lång & lägga mig tidigt för att jag jobbar på lördag. Är bjuden på fest, men känns som att jag måste säga nej, för jag orkar verkligen inte, är helt slut. Det känns så nu, kanske ändras till imorgon, men måste ändå ta det lugnt & stressa ner..
Åh, mamma är ledig på lördag, riktigt skönt. Så det blir väl att hitta på något med henne då!

RSS 2.0