JAG KAN FÅ DIG ATT MÅ BRAAA,, LALALALAa.

Vaknade halv 9 imorse, pillade ut mig och gick en runda.. riktigt skönt. Sen åt jag frukost & nu ska jag duscha snart. Sen börja fixa lite inför ikväll!  auf wiedersehen.


image15


Deppi depp dag?

Nej? Det är det väl inte? Eller, det började lite som det! Kanske för att jag befann mig på sjukhuset? Och för att den personen som ligger där ger mig många bra minnen som man saknar ibland? Lämnade iaf 9 röda rosor, hoppas att du tyckte om dem och blev glad, allt jag önskar!
Den andra personen som kretsar i mitt huvud, som jag skrev om igår.. vet jag fortfarande inte vad jag ska göra med. Man kan ju hoppas på det bästa, men den som hoppas för mycket....
Kan ju säga att jag längtar till imorgon kväll, kommer nog att bli riktigt roligt tjejer!

Tack för igår Louise! <3


image14

Confused about it.

När man har hittat någon ny, börjat fatta tycke för honom... gått vidare, då känns det som att man inte får något svar tillbaka, är jag otydlig? Och vad gör man då? Släpper man allt? ...eller fortsätter man att försöka tills man inte orkar mer?



image13

What is love?

Imorse vaknade jag av mig själv vid halv fem! Helt otroligt pigg var jag, haha jämfört med stackars Anna som smsade mig ; kan du inte få tag på mig, så är det för att jag är död..
Skrattade lite åt hennes sms, fixade till mig, på med skjortan & sen körde pappa mig till jobbet. Hade 180 gäster idag + roomservicar, men det kändes inte alls som det! Allt gick bara undan som satan. Dock var inte Marija där med mig idag, men Nadija var.. HAHA, iaf.. sen ringer gasten mig helt bakfull & frågar MIG hur jag mår.. haha, snarare jag som ska fråga henne! Nej, men du ska få berätta hela din utekväll till mig en annan dag va (:
Snyggingen blir gammal snart ju, 23 år! Eller är det 24?
Efter jobbet gick jag en låååång runda i stan, satte mig på trädäcket på gröningen, superskönt, fast det var lite kallt. Det var iaf nice att rensa huvudet lite.. men vet inte om det gjorde någon nytta?

Lördag.

Tack för igår (:


puss!

My dear friends.

Jag suger ju på att uppdatera min blogg! Fick lite klagomål av Louise idag d; Så nu är det dags, sitter hos alex, min snygging! och snart ska vi till andra alex! ska se på lite film & mysa! Är ledig imorgon, för en gångs skull. Ganska skönt ska jag säga er! Men nu ska jag pysa, harre!

Because..

Dålig på att uppdatera, men jag har inte haft så super mycket tid att sätta mig ner & skriva, men nu så!
Imorgon är det fredag, bästa dagen på hela veckan, eller nja.. det är söndag. VILODAG. haha! Men jag ska iaf ut imorgon med alex, fira att jag är ledig på lördag, men sen på söndag är det dags igen 06.00..just ja, fick min lön idag också. Smarrigt!

baaaj-

Don't act like you don't know me, i'm still me..

Super super skön dag! Bara filmtittande och idrott, det tackar man inte nej till. Vi såg American History X, har sett den innan & den ligger högt på min filmlista! Och skönt att vi för en gångs skull inte ska skriva recension om filmen! Och inte på den tyska filmen vi ska se imorgon heller, whaat? Har lärarna slått sig? Men dem är säkert bara lite extra snälla för att det är lov snart!
Ah, vad det är skönt med toppenhumör... speciellt för en sak! I hope God is a girl this time..


Redan onsdag?

Shit, vad snabbt dagarna har gått! Imorgon är det liksom torsdag & snart är det lov! Så skönt det ska bli att få vila ut sig ordentligen. Kanske ska upp till Göteborg någon/ några dagar.. kan ju alltid hoppas att mamma & pappa säger ja! Idag har vi inget speciellt i skolan, sen ska jag bara på teori!

kiss

Hemma!

Åh, gillar inte att komma hem så sent efter skolan.. okej, jag kom kanske för 20 min sen. Men vafasen! Usch... jag är jättetrött men har ändå kunnat hålla humöret uppe, det är en sak som får mig att göra det..eller ska man säga en människa? som ens inte vet om det själv. tack iaf..
sitter & äter lite äpplekaka som mamma gjorde igår, gott som in i tusan! & imorgon åker Vicki till New York, ha det underbart, det förtjänar du! <3

Måndag!

Morgonen börjar med att jag vaknar halv 8 av att jag hör ngn som är uppe före mig.. så slog det mig att; fan! jag har försovit mig.. EN TIMME! fick panik! men det gick bra, jag hann till franskan ändå. nu har jag håla & ska plugga lite matte. hej

Great weekend!

Ååååååh så bra helg denna har varit! Just wonderful! I fredags var jag & elisabeth hos alexandra & glodde på idol i brist på annat att göra. bra att gathania åkte ut, hon sög riktigt hårt. förstörde hela låten.. dem som tyckte hon var bra har någon form av hörselskada eller så är dem tondöva, tyvärr. men hon var katastrof! minns hur min sångpedagog lärde mig att lyssna på sången.. så jag testade, sket i att kolla på henne när hon sjöng, utan bara låtsades att det va som på radio..hahhaa, dååå slog det mig. " YUK YUK YUK " nog om idol..
igår turade jag & massa folk! bästa lördagen på läääänge!
hahah, alexander raggade upp några tjejer från gbg, eller ska man säga att dem raggade upp honom? haha, dem följde iaf efter oss skitmycket i dk! helt sjukt & så var dem riktigt jobbiga! så vi lämnade dem i en affär, så la vi benen på ryggen & kuuuutade iväg..haha, men satarna kom ifatt oss! sen på båten lämnade dem oss, thank you God.  och ja, på båten blev det både dans & lite annat mysigt!

tack alla! <3

Ich bin müde!

Så snabbt dagen har gått! Slutade klockan två, pappa hämtade mig, körde ner till stan..sprang in & köpte min snygga väska, sen vidare till körskolan, läste teori en timme, efter det var det dags för körlektion! wiie! nu får jag köra bland vanlig trafik.. har ju gjort det innan med mamma, men sen slutade jag ett tag för min lärare sa att man inte fick det än.. men nu så! tog bussen hem vid fem, slängde mig på telefonen & ringde alex.. sen kom mammse från jobbet, så vi åt lite & sen dess har jag bara pluggat italiano. hahaha, snabbt sammanfattad dag! men jag orkar inte & har inte tid med att skriva  massa detaljer..
imorgon efter skolan har jag körlektion igen, sen ska jag bara befinna mig hos alex snyggingen resten av dagen!
tjöss.

A missing brick

Kom hem från körskolan för 30 min sen. Hade aldrig mitt prov idag! Blev lite irriterad eftersom jag hade pluggat till det, men det gör ju inget.. nu kan jag ju bara plugga mer.  Ska köra imorgon & på fredag.. idag hade jag bara teori.
Höll i handbollslektionen på idrotten idag, älskar handboll, kan ju kanske bero på att jag har spelat de? Och ja, vad ska man säga Frida, ett mvg- är ju inte så pjåkigt? Det dära minuset syns ändå inte! Så jag är askalas nöjd! Men som sagt, vi ska TALA högre nästa gång och då kommer det bli att jag nästan står & skriker..haha och tro mig, min röst är inte go & lyssna på när jag talar högt! Blir ganska pipigt..
Mmmh, har hittat värsta drömväskan som jag ska inhandla imorgon, en svart skinn snygging. Sen ska jag ha en till fast jag har inte hittat den som jag har på bild i mitt huvud och då tänker jag inte köpa någon liknande som ett impulsköp bara för att ha. Hatar sånt..
Ah, på tal om väskor så måste jag bara tillägga att jag HATAR Louis Vuitton, det är så förskräckligt fult så jag spyr. Yuk. Formen på väskorna är kanske snygg, men det är just själva märket som är så fult när det syns så mycket.
Man ser ju över hela väskan att det är Louis Vuitton, ser bara så billigt ut. ( förlåt om ngn har det nu ) men det är bara vad jag tycker. Jag tycker det är mycket snyggare när det inte syns vad det är för märke, utan att det sitter kanske en liten lapp inuti väskan..dock får det ju givetvis finnas någon symbol utanpå också, men inte written all over, tack.


Ska läsa italienska nu, hejs.


image11


Heartbreaking and heartwarming.

Nu har jag pluggat klart för idag, har som jag skrev i bdb'n ett litet prov imorgon på körskolan. Sen har jag lite annat i veckan som ska pluggas till! Jag hade tänkt att gå ut & gå en runda innan desperate houswives, sen duscha. Som sagt, fullt upp idag & resten av de kommande två veckorna.

adjöss.

you take my breath away.. i hope you feel the same way i do.

image10

Varför inte stänga av solen fort?

Mmmh, har sovmorgon idag, riktigt skönt! Så nu känner jag mig lagom utvilad.. fast det kommer ju säkert ändras under dagen.. men men.
Idag måste jag plugga italienska, har prov på fredag! Och nu ska jag äta frulle. pusshejs.

Regen und Meer

http://youtube.com/watch?v=dF9olXCV_gc

Nu ska jag soooova!

Montag!

Nu är denna dagen snart slut. Alltså, mitt glada humör försvinner inte? Det är skiiitbra ju. Men som jag säkert har sagt innan så kommer det väl att hända nåt bara för att jag är så glad ganska ofta.
Skolan har varit bra idag, hahaha..fick reda på lite hemligheter från alex! my god säger jag bara. fast det anade jag redan, det hon sa alltså. Och ingen behöver fråga vad det är, för jag vill inte berätta det. Måste skriva av mig någonstans bara...
Igår la jag mig halv 10.. känner mig duktigt utvilad, så för att fira det ska jag plugga.

hahaha..jaja hejs.

Ännu dottiare.

Har sen 5 tiden rensat hela mig garderob, blev precis klar.. efter 3h. fy satan säger jag bara.. nu kommer jag ju bara handla mer? Shopping narkoman är jag nog skulle jag vilja säga. Men det är ju snyggt med nytt & fräscht iaf! Nu är där bara snygga kläder, absolut inget jag tycker är fult & det är ju bra efter 3h's jobb!
Hade tänkt se på tv nu & sen ska jag sussa sött i min säng. puss&kram

Jag är dotti.

Mmmmh, det kan man säga! La mig tidigt igår för att orka gå upp imorse halv 7.. pillade mig till jobbet där vi hade riktigt mycket att göra! Men det gick bra.. och Marija är helt sjuk i huvudet, men det går också bra. Hahaha, hon hade festat i malmö till halv 3, sov över hos en kompis & gick upp halv 6 för att ta tåget in till Hbg.. det kallar jag SJUUUKT, dock ska du får beröm för att du ens dök upp på jobbet imorse :D haha! min snäcka! <3
Efter jobbet gick jag en bit med ia och tog bussen till filborna, simmade 30 min & sedan fick jag gå hem igen som förra söndagen eftersom det inte går ngn satans buss längre än till filborna på söndagar. ( mer motion = mindre fläsk ) så det var väl ganska bra ändå?
Jag tror att jag ska jobba på onsdag också, för att ia kanske inte kan då! Tur att jag börjar halv 11.. men det är bara att lägga sig kl 8-9 kvällen innan så ska nog allt gå bra.

Denna veckan som kommer nu är fullspeckad, verkligen.. förvånad? nej, var inte det! Jag känner mig otillräcklig till mina bästa vänner, mmh. Louise, dig har jag liksom inte träffat på snart två veckor.. det gör ont i mig att jag inte hinner.. men ni vet väl alla ändå hur mycket jag tycker om er? Visst låter det fel när jag säger att jag måste jobba, men jag vill inte vara beroende utav mina föräldrar, verkligen inte. Så därför jobbar jag..och tänker fortsätta med det! Och nu när jag får någon ledig dag så är den oftast redan planerad..
Men jag ska nog börja lära mig att säga : nej.. jag kan inte ses, för jag behöver tid till mig själv. Jag är ingen trasdocka som alla kan slita i..tyvärr.
Så, nu ska jag göra annat. Skriver kanske mer sen..
Åh, ja, detta inlägget betyder fortfarande inte att jag inte tycker om er, utan att jag bara inte har tid med alla på en gång! <3

image9


More then words.

Är så trött, kan knappt hålla mina ögon öppna, tragiskt. Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Finns det inga utgångar på lördag? Eller ja, jag kommer ju ändå inte in nånstans i vilket fall som helst förutom retro på fredagar som inte låter lockade. Men hallåååe, hemmafester???!?! Det är typ bäst, men inte idag nä.
Måste ju dock säga att gårdagens var kul, mahaha, eller hur alex, speciellt han ; ÄR NI BALLA NURÅ?! ÄR NI BALLA NURÅ?!
Så himla bra, haha..eller hon på busshållsplatsen som var helt wasted..en 25 åring. Tro mig, yuk. Jag undrar om hon minns oss idag. Hahaha..
Har spelat lite gitarr, underbart är det. Hum, ska nog sova snart.. jobbar imorgon också.


Denna bilden är ganska.. hahha, yuk? nej, men jag har iaf inget smink, är skittrött & inte fixat håret alls :P


image8


I do what i want!

Nu har jag hunnit shoppa, sova, duscha & fixa till mig sen jag slutade jobba! Pappa bjöd min brors basketkompisar på Mc Donald's så jag hängde med in en runda. Haha, första gången sen maj med vicki! jisses alltså d; träffade paula (: haha, så jävla söt!
men men.. tror jag ska va med anna darling ikväll, vet inte! annars kommer jag på nåt annat väldigt snabbt.

tjöss.

Tidigt på morgonen.

Tjaa alla! Vaknade för en liten stund sen! Kom hem runt halv ett inatt för att kunna stiga upp idag och det har väl gått bra, satte mobilen på snooze några gånger, men det gick..
Var på fest i Laröd igår, tack alla som var med, speciellt alex & elisabeth! <3


fest fest fest fest!

Ååååååh JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. vad jag har längtat efter det!
håller på & fixar mig smått nu..mamma kommer strax & hämtar mig & kör mig till alex.
ska jobba imorgon runt 8a, så jag kommer förmodligen inte se klok ut på jobbet sen ^^ kommer gå som en zombie! jajajjaa, hejdå.
en bild från förra året, haha! så kul det var på den festen alltså!

image7

Good girls got to keep down with the gangstas.

Så, nu har jag läst lite.. och är just för tillfället rastlös! Funderar på att masa mig till köket & ta en kanelbulle, men min stackars mage & mina stackars lår kommer få lida för det. Dock är väl en kanelbulle inte mycket? Haha, i'm tooooooooo much sometimes. Uh, är också jätte jätte jättetrött! Orkar inte hålla mina ögon öppna.
Förresten så var Anna på skolan idag :D Fast hon vågade inte vara med på franska lektionen för hon tyckte att vår lärare såg läskig ut. Haha, jävla fjant. Råkade väcka henne imorse, OPS. Det slutade med att jag fick ett argt sms tillbaka " Ditt jävla as, jag sover "
Okej, jag älskar dig också gumman (: Lalallalaal, vet fortfarande inte vad jag ska göra.. välja vad jag ska ha på mig i skolan imorgon kanske? Tvätta bort mascaran & slänga mig i soffan i vardagsrummet. Pallar inte min soffa här, legat här sen halv 6 och bara gjort ingenting - läst alltså

Börjar bli lite tråkig nu, TJÖSS.


image6


Isn't it ironic, don't you think?

Skön dag idag igen, lite tradigt väder bara, men det gör inget. Det är bara så skönt ibland med riktigt höstväder som nu.. föredrar ju gärna solen framför regn & blåst.. men det är bara så mysigt att sitta hemma med en filt, bra bok eller en film och se de gula löven i gräset. Mmm!
Har inga läxor till imorgon, känns så jävla bra! Åh, veckorna går så himla snabbt ibland.. hjärnan hinner inte med. Men det är väl bara att vänja sig? Jag är ju van vid högt tempo.
Imorgon kväll ska jag va med Alexandra (: Ska bli jättekul! ( måste ju tillägga att det kanske blir lite extra kul också )
Kommer aldrig glömma Idol i våras, skitkul! Det får vi göra om och kanske gå vidare denna gången? (:

Min bok ligger & tittar på mig, måste läsa!

BYE!

Work it out girl

Har precis dansat röven av mig.. mmh, älskar att dansa! Är lite svettig nu, så hade tänkt ta mig en dusch.


Fade away.

Skolan idag har varit great. Hade badminton på idrotten, love it. Men hahaha, mitt spel kan ju diskuteras ^^
Efter sista lektionen kom pappa & hämtade mig, så körde vi till Niklas för att jag skulle hämta mina noter & nu sitter jag här! Pluggade på franska glosorna igår, men kan lika bra läsa igenom dem idag igen.
Jusste ja! Anna kommer till Olympia imorgon (: mitt hjärta! <3 image4


Take a chance.

Ingen sol idag :( lite trist.. men man kan ju alltid hoppas på att den dyker upp sen! Är dock lika glad ändå! Har precis vaknat.. mumsigt med sovmorgon ska jag säga er. Har flyttat laptopen från skrivbordet till soffbordet nu, mycket skönare, då kan man sitta i soffan med filt & sådant mysigt. Kunde dock inte flytta mina högtalare, så när jag inte vill lyssna på datorns fjuttiga högtalare måste jag byta plats d; men det går väl.
Ska äta frulle nu & läsa english.

kiss and goodbye.

I love the way you make me feel.

Oh, yes I really do..

Har pluggat på engelskan nu, eller ja.. pluggat på glosorna & läst texterna. Tycker inte att man kan plugga mer på det. Man kommer ändå inte komma ihåg allt imorgon eftersom det är så satans mycket. Fy på vår lärare.
Franskans faire har satt sig, håller på lite med franska glosorna också, men tar en paus för jag börjar bli lite trött i huvudet. Desperate Housewives sen, älskar det. Bästa serien ever, eller nä, för det är Prison Break, MMMMMH, michael, my love. hahaha.. ska sluta fjanta mig nu. Är på ganska bra humör så tänkte fortsätta min paus med dans.. ska dansa igenom lite danser som jag minns från när jag dansade på Danshuset.. ångrar lite att jag slutade efter 4 år.. men så är det!

tjöss.image3


Not alone.

Ännu en asbra dag! Började halv 11 och slutade halv 4. Inte så farligt..
men jag fick tillbaka mitt företagsekonomiprov, MVG MVG MVG MVG MVG, hade ett endaste litet fel!
Känner mig askalas bra! Nu ska jag läsa igenom engelskan också, sen är jag freee to do what i want.

hejjjjjs.

lovely day!

Brukar inte alls gilla måndagar, men idag var det härligt. Skolan gick snabbt.. sen blev jag jättehungrig & ringde till pappa & sa att jag snabbt skulle springa inom honom & äta, sen dra mig till körskolan. Snäll som han var så gjorde han en grekisk sallad till mig! Så ja, jag hade riktigt bråttom. Var hos honom runt 4..åt på 15 min, sen skulle jag hela vägen från Husesjö till Stattena för att ha körlektion och tro det eller ej, men det tog mig bara 20 min.
Körlektionen gick asbra, sehr gut! Har inte många moment kvar på listan, men nu måste jag göra mer teori än förr för att kunna fortsätta köra med Kent och det är just teorin som inte är så jätterolig.
Efter lektionen kom mamma & hämtade mig, så körde vi till väla.. skulle köpa min kappa! Blev inte den svarta, rätt tråkigt med en till svart. Så nu har jag lagom många kappor att byta mellan. Riktigt nice.
Köpte dessutom en engelsk bok som verkar riktigt bra. Har redan läst ut Love Eternally och jag vill läsa en till, så kan jag välja sen vilken jag vill göra recension på. Denna jag köpte nu heter Since I don't have you, ska slänga mig i soffan & läsa nu.

auf wiedersehen!


franska & engelska

Nu är franskan klar, engelskan på god väg.. jag orkar inte engelskan? så himla mycket onödigt vi ska kunna, förstår liksom inte varför. " fuddy - duddy " jo, ofta jag kommer använda det ordet.
efter skolan imorgon ska jag ha körlektion, sen ska jag snabbt till väla & köpa min kappa. kommer ha 5 jackor/kappor att kunna byta mellan sen, rätt så bra eftersom jag tröttnar på att ha samma hela tiden.
mmh, jag vill bara skriva & skriva, men jag vet inte riktigt om vad! eller jo, jag kan ju skriva att jag ska träffa nathalie nästa vecka, det var ett tag sen (: sen jobbar jag 06 hela nästa helg, men marija is my hero.
nu vill mamma att jag ska färga hennes hår, så jag får väl göra det.

hemma igen

idag var det den jobbigaste dagen på jobbet någonsin! har aldrig varit så stressad någon gång innan, ALLA, jag menar.. ALLA kom samtidigt, så där stod sådär lite över 100 gäster & ville ha det & så var nåt slut & så passade inte det där. allt jag tänkte i mitt huvud var: HÅLL K*FTEN! men sånt får man ju inte säga.. så det var bara att stå där och vara trevlig hur mycket man än ville skrika. dessutom så ringde folk från sina rum & ville ha roomservice, sånt meddelar man kvällen innan, men nä nä..då ringer man ner till oss istället när vi håller på & dör av stress och så var det ju det där med att hålla god min & säga; javisst.. jag kommer strax!
gah.

nog om det. efter jobbet tog jag bussen till filborna, eller ja, till rosengården för 8an går inte längre på söndagar. simmade en halvtimme, mmh.. avkoppling för mig. bastade också, peelade mig & allt. sen så gick jag hem eftersom det inte går någon buss på söndag därifrån.. kom hem på 20 min och nu har jag bara vilat mig.
ska plugga på franska läxan till imorgon & engelskan. sen blir det nåt annat trevligt.

åh, pappa & mamma är så snälla.. har hittat en ny kappa som jag vill ha, så nu när jag kom hem låg det en tusenlapp fastklistrad på min spegel för att jag ska slippa betala den själv! tack tack tack!

söndag.

god morgon, kl 7? tyvärr ja! ska jobba om en timme.. lite senare än igår och det är ju skönt.
hade en mycket trevlig kväll igår! <3


förresten..

jag är festsugen idag.. riktigt mycket!

lördag - YEEES.

Skönt som satan med lördag. Jobbade från 6 imorse till typ ett.. stack hem, duschade & nu har jag fixat till mig, sitter & väntar på mamma, ska till ikea en sväng innan jag drar till fia.
imorgon jobbar jag igen och min bror spelar match, så jag tror att jag ska titta på ett tag (: sen ska jag simma, så det blir mycket packning med till jobb. 
mh, är det nåt så ring!


natti.

nu är det dags för mig att sova, lollo har precis gått! synd att det bara blv så kort stund, men det är ju bättre än inget! love you! <3

härliga fredag.

åh, äntligen fredag.. gud vad skönt. fast det innebär inte riktigt helg för mig eftersom jag ska jobba.. men det blir väl någon vila ändå.
efter skolan gick jag ner till stan med angelina, hälsade på anna lite snabbt & sen gick jag en runda.. köpte mitt efterlängtade nagellack, ganska dyrt.. men vafan. haha, palla bry sig egentligen d: sen köpte jag en kjol på spirit & en sen present till linda.
nu sitter jag och väntar på louise hjärtat! ska se idol & sen ska jag sova.. börjar jobba kl 6 imorgon. gäsp.

pusshejs.image2

torsdag.

Rätt skön dag, solen har ju varit framme nu nästan hela veckan? Eller kanske till och med hela? Minns inte..
Skolan har varit helt okej som hela denna veckan, slutade kl 14 och drog mig ner till stan, gick denna gången. Grattis milena! brukar alltid ta bussen, hahaha.. lazy ass. Iaf, bytte en sträng på gitarren och vips så befann jag mig hemma. Orkar inte börja plugga än, känns som att jag kan allt. Ska inte överbelasta mitt stackars huvud allt för mycket, kan ju vara rätt skönt att inte alltid ta med sig skolan hem. Fast om någon timme så får jag läsa igenom svenskan igen.
my lovely guitar is back! mmmh, ska spela lite nu. tjöss.

hemma!

Så, nu är jag äntligen hemma från körskolan. Teorin gick bra som alltid.. sen kom mamma & hämtade mig, så körde vi till maxi för jag tvingade henne att hänga med in & betala mina cashewnötter, är som beroende. Dock är dem ju självklart osaltade & smaskigt goda. blabblabalbala, så hoppar vi fram någon halvtimme..
ska kolla igenom glosorna en gång till & kanske svenskan om jag pallar, får se.. annars lämnar jag det till imorgon ^^

poews.

Lämna noggen?

Jag har ju haft denna bloggen ett tag, men så har jag stört mig på att jag inte kan fixa designen som jag vill.. någon som är villig att hjälpa till?
Blogg är ju liksom så mycket bättre än noggen, gah.. noggen är ju bara så irriterande ibland.
Nu borde jag egentligen sitta & plugga in mina tyska glosor & sedan sticka till körskolan för teori, men glosorna är rätt så enkla..& istället för att göra det jag borde sitter jag med ELLE och planerar mina nya inköp.

Man blir fattig av att jobba..

RSS 2.0