Tävling!

Imorgon är det dags för mig & angelina! danstävling i göteborg! wish us luck! <3

Ops!

I forgot, ILVA är ju danskt, inte svenskt!

Hemma!

Ni som kollar min bilddagbok vet ju att jag har varit i malmö idag, skönt att komma ifrån helsingborg för en dag! Imorgon blir det relax till max. Haha jag är rätt otrolig jag.. på sportlovet planerade jag att jag inte skulle göra något alls detta lovet, inte va med någon, bara ta det lugnt & så. Detta lovet är tvärtemot allt jag har sagt, fan också. Anledningen till att jag gnäller så mycket om att få vara ensam är inte för att jag har någon psykisk störning utan att jag aldrig tar det lugnt. Går i skolan på vardagarna & jobbar på helgerna. Så lov är det bästa jag vet, ibland händer det att jag fasar inför helgen för jag vet att väckarklockan ringer kl 05.. men jag ska ju vara glad, det är inte många som får jobb i min ålder, eller pallar. Sen att man inte har tid vet jag inte om jag håller med om.. men det är upp till var och en hur man planerar.

På ILVA såg jag världens snyggaste möbler.. ( där jag har varit i Sverige iaf ) vi ska ju inte prata om möblerna i Sydafrika, Italien och Frankrike.. mitt hjärta smälter. Har en inredningstidning som jag köpte i Afrika, MY GOD. USA släng er i väggen säger jag bara! Sverige också... kan inte ett smack om inredning enligt mig. Inte för att jag är nåt jävla proffs, men jag har iaf smak. Jag haaaaaaaatar ex. dem satans programmen Roomservice, Simon & Thomas etc. Inreder så satans fult, hemskt och ja! ALLT. Det är ju inga möbler av kvalitét dem inreder med. Så kom inte hem till mig, tack.
Och hade jag varit rik, så hade mitt rum varit riktigt mycket snyggare än vad det är nu!

Äntligen!

Åh vad skönt det ska bli med lov. Man kan ju iofs säga att jag har haft lov hela veckan eftersom jag inte har haft något plugg att göra. Och vet ni, jo.. för att jag gjorde det förra veckan. Jag förstår mig inte på människor som snackar massa skit om att vi har så himla mycket i skolan och att man inte har tid för att göra läxorna. Det finns alltid tid, till allt! Det gäller bara att planera.. och det är det folk suger hårt på. Så jag säger bara; skyll er själva. Gå inte och klaga för det förstör bara stämningen för andra.

Nu ska jag se om jag hittar nåt gott att mumsa på.


hejdå!

image31

Hej!

Jag är så otroligt dålig på att uppdatera här, men jag måste ju då alltså erkänna att jag gillar bilddagboken mer, + att det är fler som kollar den. Ingen kommenterar här ändå så!
Som vanligt har jag fullt upp, sjöng på IH igår, riktigt roligt. Kul att ingen kom d; men ändå.
Ska dra nu.


Tja!

Detta är endast till Louise!

i freakkin' fucking lav ya. ha kul ikväll med brudarna & så hoppas jag att jag får se ditt tryne imorgon!

RSS 2.0